Alexis Bolonassos börjar på Silver som varumärkesstrateg. Alexis kommer närmast från Nepa där han var strategiskt ansvarig för uppdrag inom varumärkesstrategi, marknadssegmentering och innovation.

– Alexis har en strategisk talang som passar perfekt för Silvers insiktsdrivna strategierbjudande, säger Ulf Berlin, chefsstrateg på Silver. Alexis har dessutom från sitt tidigare jobb redan jobbat med några av våra större kunder, till exempel ICA och Orkla, vilket såklart är ett extra plus. Alexis är redan igång med ett antal uppdrag för nya kunder hos Silver inom health care och FMCG.

– Att jobba på en varumärkesbyrå känns som ett självklart nästa steg för mig, säger Alexis Bolonassos. Förutom att det ska bli kul att få fokusera på varumärkesstrategi hoppas jag att kunna utveckla Silvers strategiska erbjudande med min erfarenheter inom data fusion och insiktsdriven innovation.

Alexis Bolonassos är Silvers senaste tillskott
Vill du läsa fler artiklar som denna? Prenumerera då på vårt nyhetsbrev!


 
 

 

Genom att anmäla dig till Silvers nyhetsbrev godkänner du Silvers villkor för användande av personuppgifter. Läs mer om vår GDPR-policy här.